ALL TIME PAGEVIEWS
1,541,758
BLOG ARCHIVE
23/11/2015

Influence Asia Social Media Award 2015




I was a bit surprise received an email from the committee stated for a nomination for something that is unpredictable for me : parenting. I never thought that what I share on my social media, especially instagram has been calculated by the people there. 
This awarding event is new, but the scale is huge in Asia level.. another country participated are Thailand, Singapore, Malaysia, Phillipines and Indonesia. 
The system of election is also fair enough to be part of silent door peer to peer voting system. The judges are highly reputable in their industry from digital agency, government buddy to advertising agency related. 

Here are the nominees for parenting award : 


Click here to know more about this event 


I was overwhelmed since.. parenting is not my expertise but what I do is only share what i've read from books and discuss with my friends / husband and my instinct. However it's so excited to know that other nominees are the best mother I know and also follower of her account. 

just wish me luck, I will be in Singapore from 6-8 Dec 2015 (that's near my annual show on 10 Dec 2015).. I'm not really expect to win the award, I guess whoever win this we already a good mother for our own baby. parenting is not a competition, it's about share the love and experience in handling our baby as good as we can be. 

This is to all mother out there, we're not alone we can learn our best each other. Build your support system and enjoy our parenting moment. 
Time will not return.. it's about we do it right or we will regret forever.

Love,


Ria 

06/08/2015

riamiranda x The Executive Collaboration Project

Bareng sama muslim fashion designer : Hannie Hananto dan Jenahara, sejak pertama launch pada bulan Februari 2015 di event Indonesia Fashion Week akhirnya koleksi Ramadhan kita keluar juga.
Ini ada beberapa photo campaign yang memakai produk riamiranda for The Executive, karena brand ini bukan brand muslim fashion jadi photo campaign-nya tidak berhijab.

Alhamdulillah respond market bagus, pastinya karena nama besar The Executive juga. 



24/07/2015

7 Hijab Tutorial by riamiranda #HijabStyleMolto Style No. 7 (Final Post!)

Naahh Alhamdulillah semua sudah di post di blog ini untuk 7 gaya referensi kerudung yang simple dan elegant. Yang penting pakai kerudung senyaman dan sesuai dengan personality, karena trend akan selalu berganti tapi style akan selalu melekat di diri kamu. 

Sebenarnya kamu juga bisa check gaya berhijab dengan komplit di sini

Jadi selamat mencoba yaahh...


Love,



Ria



14/07/2015

7 Hijab Tutorial by riamiranda #HijabStyleMolto Style No. 6

Nah ini dia gaya hijab yang ke 6 dengan tema Hijab for Work.
Sengaja dipilih bahan satin dengan motif yang menarik karena gaya hijabku kan modest hijab tutorial, jadi dengan pakai hijab yang bermotif dan bahan yang mengkilap itu udah bikin keliatan formal kok.

Kerudungnya adalah koleksi Signature Scarf yang aku buat di tahun ini.

Selamat mencoba para wanita karir.


Love,


Ria






13/07/2015

7 Hijab Tutorial by riamiranda #HijabStyleMolto Style No. 5

Alhamdulillah ini sudah style ke 5 yang bisa jadi referensi kamu untuk gimana caranya memakai hijab yang sederhana tapi menarik. Modest Hijab Tutorial ini salah satu bentuk aku untuk kampanye bahwa memakai hijab itu sederhana, tujuan kita untuk menutup sebagian kepala kita karena Allah. Bukan untuk tampil menarik.

Semoga membantu yaahh.
Selamat mencoba.

Love,


Ria




POPULAR POSTS THIS MONTH

Experience Ascott Residence Singapore

Yeayy.. always happy to share my little family vacation trip on blog.Rencana liburan ke Singapura ...